A BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karán is várjuk a közlekedés, járművek és logisztika iránt érdeklődő hallgatókat. Karunkon képezzük az ország legjobb közlekedésmérnökeit, járműmérnökeit és logisztikai mérnökökeit. Olyan versenyképes tudást biztosítunk, mellyel nem lesznek gondjaid az elhelyezkedéssel.

Educatio_KJK_1 Educatio_KJK_2 

Képzéseinket 2016-ban átalakítottuk a modern kor követelményei és a hallgatók igényei szerint. MSc szinten egyes specializációink angolul is meghirdetésre kerülnek.

felveteli

A duális képzések, illetve szakirányú továbbképzések is megtalálhatóak a kínálatunkban. Továbbá hamarosan indul az Autonomous Vehicle Control Master Engineering angol nyelvű Msc képzésünk is.

A legszebb éveidet Műegyetemistaként töltheted el, a hasznos ismeretek megszerzése mellett társaságra és barátokra is lelhetsz, továbbá aktív közösségi életünk részese lehetsz!


Educatio_KJK_4

Educatio_KJK_5 

További információt az induló szakjainkról, specializációinkról, hallgatói lehetőségekről és a közösségi életről karunk felvételizőknek szóló oldalán, illetve a  Tájékoztató kiadványunkban találsz!