2Kedves Mestergólya!

Gratulálunk sikeres mester felvételijéhez a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karra!

Néhány praktikus információ a félév kezdetéhez:

  • Beiratkozás, kari tájékoztató

A beiratkozásra 2015. február 4. szerda 14:00-tól kerül sor a K. ép. földszint 76-as előadó termében (más karok hallgatóival együtt) a Központi Tanulmányi Hivatal (KTH) munkatársai közreműködésével. A beiratkozásról további információkat a KTH honlapján olvashatnak: www.kth.bme.hu

A beiratkozás előtt fakultatív módon van lehetőség részt venni a kari tanulmányi tájékoztatón, ami 2015. február 4. szerda, 13:00-kor kezdődik a K. ép. földszint 81-es előadójában. Itt elsősorban a tanulmányokat érintő praktikus kérdések kerülnek szóba.

  • Tantárgy felvétel

A Neptun.Net rendszeren keresztül lesz lehetőségük a tantárgyakat felvenni a regisztrációs hét végéi (2015. február 6-ig). Kérem, ügyeljenek rá, hogy a meghirdetett mintatanterv szerinti 1. szemeszteres tárgyakat vegyék fel! A mintatanterv a kari honlapon elérhető: kozlekedes.bme.hu

Fontos, hogy amennyiben a kari mesterszakok bemeneti követelményeit csak részben teljesítik, akkor meghatározott szakmai tárgyak pótlólagos felvételével teljesíthetik ezeket a követelményeket. Azt, hogy esetleg kinek pontosan milyen további tárgyakat kell felvennie, arról a kézhez kapott kreditelismerési határozatból tájékozódhatnak. Aki nem kért, vagy nem kapott ilyen határozatot, kérem azonnal keressen meg (kozld@mail.bme.hu).

  • Félév kezdete

A 2014/2015 tanév tavaszi (2.) féléve 2015. február 9. hétfőn indul, ekkortól lesznek a kontakt tantermi órák megtartva, a Neptun.Net rendszerben elérhető órarendi beosztás szerint.

Tudomásom szerint az Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK) felveszi Önökkel a kapcsolatot, de ha még nem történt volna meg, mindenképpen látogassák meg a honlapjukat, ugyanis fontos, szoros határidők vonatkoznak esetleges szociális kérelmeikre! www.ehk.bme.

Köszöntjük a frissen felvett mesterszakos hallgatóinkat!