A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Pannon Egyetem, valamint a Széchenyi István Egyetem közösen elnyert Európai Uniós, „Autonóm járműrendszerek kutatása a zalaegerszegi autonóm tesztpályához kapcsolódóan” pályázatának keretében ösztöndíj pályázatot hirdet a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar “kamerakép alapú közúti érzékelés mesterséges intelligenciával” témában.

A pályázatra BSc és MSc hallgatók jelentkezhetnek.

Az ösztöndíj összege: I.helyezett 200.000 Ft; II. helyezett 150.000 Ft; III. helyezett 100.000 Ft; IV. helyezett 50.000 Ft.

A teljes pályázati felhívás itt olvasható.

Az ösztöndíjra egyénileg, a mellékelt adatlap (1. számú melléklet) kitöltésével és a pályázati munka leadásával lehet pályázni.

A pályázatokat 2019. november 27-éig kell e-mailen – aláírva, SZKENNELT ÉS szerkeszthető formában – benyújtani Tihanyi Viktor szakmai vezetőnek a viktor.tihanyi@gjt.bme.hu és Tőkey Mária projektmenedzsernek a tokey.maria@mail.bme.hu címre. Az eredeti példányt vagy postai úton, vagy személyesen el kell juttatni Gaál Krisztina részére, BME KJK J épület 5. emelet 505. (titkárság) legkésőbb 2019. november 29-ig.

A pályázat keretében hiánypótlásra nincs mód, a benyújtott pályázat hiánytalanságáért a pályázó felelős.

Ösztöndíj pályázatot hirdet “kamerakép alapú közúti érzékelés mesterséges intelligenciával” témában a KJK