Menü Bezárás

Pillants be az autonóm vezetés jövőjébe, csatlakozz hozzánk a BeerUP Tech Fest 2024-en!

Örömmel adjuk hírül, hogy Dr. Bárdos Ádám, a BME Automated Drive Lab munkatársa előadást tart a közelgő BeerUP Tech Festen. A nagy érdeklődéssel várt eseményre 2024. június 20-án, 16:00 órakor kerül sor a Dürer Kertben, egy innovatív és magával ragadó rendezvények befogadásáról ismert, vibráló helyszínen.

Az autóelektronika és az autonóm vezetés fejlődése

Dr. Bárdos Ádám, az iMotionDrive alapítója és ügyvezetője, aki 14 éve elhivatott kutatója és oktatója a BME KJK-nak, az autonóm vezetéssel összefüggésben osztja meg gondolatait az autóelektronika fejlődéséről. “Önvezetés a szofverek által meghatározott járművek új korszakában” című előadása a gépjárművek elektronikai platformjaiban jelenleg zajló átalakulási folyamatokat tárja fel.

Az előadás fő témái:

  1. Az autóelektronika átalakulása:

Dr. Bárdos Ádám elmélyül abban, hogy a modern járművek egyre inkább hasonlítanak az okostelefonokhoz a szoftverfunkciók tekintetében, ugyanakkor rávilágít a kritikus különbségekre is, amelyek a járművek biztonságát és megbízhatóságát biztosítják.

  1. A BME élvonalbeli kutatásai:

A résztvevők betekintést nyerhetnek a BME-n folyó, az autonóm járművek biztonságának és funkcionalitásának fokozása érdekében végzett úttörő kutatásba. Dr. Bárdos elmagyarázza, hogy ezek a fejlesztések hogyan képesek felülmúlni még a hivatásos járművezetők képességeit is, ami az autonóm vezetést biztonságosabbá teszi az utakon.

  1. A kutatástól a valós alkalmazásokig:

Az előadás kitér arra is, hogy a BME kutatási eredményei hogyan kerülnek át az autóipar számára készült gyakorlati szoftvertermékekbe. Ennek keretében kitér az iMotionDrive-ra, a BME egyik startup/spinoff cégére, amely kulcsszerepet játszik ezen innovációk piacra vitelében.

A BeerUP Tech Festről

A BeerUP Tech Fest egy jól meghonosított nyári rendezvény, amely különböző technológiai iparágak szakembereit hozza össze. A Dürer Kertben megrendezett 2024-es esemény minden eddiginél nagyobbnak ígérkezik, és izgalmas szakmai témák, inspiráló informatikai előadások és frissítő sörök keverékét kínálja. Az estét a Pannonia Allstars Ska Orchestra élő fellépése zárja, biztosítva a szakmai fejlődés és a szórakozás tökéletes keveredését.

Az esemény részletei:

  • Időpont: június 20.
  • Időpont: 16:00
  • Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Ez az esemény kiváló lehetőség az iparági szakemberek, a tudományos kutatók és a lelkes érdeklődők számára a hálózatépítésre, az eszmecserére, valamint az autonóm vezetés és az autóipari technológia legújabb trendjeinek megismerésére.

További információkért és az eseményre való regisztrációért látogass el az esemény weboldalára!