Menü Bezárás

Már lehet jelentkezni a Pro Progressio Alapítvány legfrissebb pályázataira

A Pro Progressio Alapítvány több témában is pályázatot hirdet oktatók és hallgatók számára egyaránt. A pályázatok részleteiről további információt találhatnak a címekre kattintva, vagy a Pro Progressio Alapítvány honlapján.
A pályázatok beadási határideje 2019. március 18.

Pályázati felhívás a Pro Progressio Alapítvány 2018.évi Doktori Innovációs Díj elnyerésére

A Pályázat célja az egyetem fiatal,  2017-2018-ban  megvédett doktori értekezéssel doktori címet szerzett oktatóinak, kutatóinak támogatása.

 

Pályázati felhívás a 2018. évi BME-Pro Progressio Innovációs Díj elismerésre BME oktatók, kutatók vagy oktatói, kutatói csoportok számára

Pályázni olyan 2014-2018-ban született kutatásfejlesztési, illetve innovációs eredménnyel – új termék és/vagy szolgáltatás, új eljárás – lehet, amelynek alkalmazásba vétele megtörtént, gazdasági hasznot hozott vagy hasznosítása nagyon előrehaladott állapotban van.

 

Pályázati felhívás ismeretterjesztő cikk írására

A műszaki tudományok legfrissebb eredményeinek és kérdésfelvetéseinek széles körű megismertetésére és népszerűsítésére a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Pro Progressio Alapítvány és az Élet és Tudomány közös ismeretterjesztő cikkpályázatot hirdet. A pályázaton indulhat minden olyan tudományos kutató vagy egyetemi oktató, aki a BME-vel alkalmazottként jogviszonyban áll, illetve minden, a BME teljes idejű alapképzésében, mesterképzésében, egységes osztatlan, doktori képzésében aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató.

Pályázati felhívás „A BME 2018. évi legjelentősebb tudományos közleménye” és „A BME legkiválóbb tudományos közleménye 2014-2018” cím elnyerésére

A Pro Progressio alapítvány és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem pályázatot hirdet a BME oktatói, kutatói, hallgatói részére. Pályázatot benyújtani azzal a cikkel lehet, amelyben a BME-vel közalkalmazotti vagy hallgatói jogviszonyban levő oktatók-kutatók, hallgatók részesedése minimum 10 %. A közlemény BME-es társszerzői egyben társpályázók is.