Menü Bezárás

BSc szakok

Járműmérnök

A képzés célja olyan járműmérnökök képzése, akik képesek a közlekedési-, szállítási- és logisztikai folyamatok sajátosságait figyelembe véve a közúti, vasúti-, vízi- és légi járművek, építő- és anyagmozgatógépek üzemeltetésére.

Bővebben a képzésről

Közlekedésmérnök

A képzés célja olyan közlekedésmérnökök képzése, akik alkalmasak közlekedési, áru- és személyszállítási folyamatok tervezésére szervezésére és működtetésére, képesek ezen folyamatok eszközeinek kiválasztásával, üzemeltetésével és fenntartásával kapcsolatos feladatok ellátására, beleértve az infrastruktúra, valamint az irányítási és informatikai rendszer elemeit.

Bővebben a képzésről

Logisztikai mérnök

A képzés célja olyan logisztikai mérnökök képzése, akik képesek logisztikai folyamatok és rendszerek tervezésére, működtetésére és irányítására, valamint e folyamatok eszközeinek kiválasztásával, üzemeltetésével és fenntartásával kapcsolatos feladatok ellátására.

Bővebben a képzésről

Professional Pilot / Repülőmérnök (Angol nyelvű képzés)

A képzés célja olyan repülőmérnökök képzése, akik képes akár több tonnás repülőgépeket vezetni, valamint földi kiszolgálással kapcsolatos, légiüzemeltetési vagy megfelelőség biztosítási feladatok ellátására.