Menü Bezárás

Tájékoztató a kari diplomaátadó ünnepség elhalasztásáról

Tisztelt Végzett Hallgatóink!

Sajnálatos módon a jelenlegi járványügyi helyzet miatt meghozott szigorú biztonsági intézkedések miatt nem tudjuk megrendezni a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar októberi diplomaátadó ünnepségét. Ezért Mándoki Péter dékán úr levélben üzent az Önök számára, amit alább olvashatnak.

Kedves Kolléga!

Kérem, engedje meg, hogy szokatlan módon, levélben köszöntsem Önt diplomájának megszerzése alkalmából! A járványhelyzet miatt meghozott biztonsági intézkedések sajnos nem teszik lehetővé, hogy hagyományos módon rendezzük meg a diplomaátadó ünnepségünket, és a meghirdetett regisztráció során hallgatóink csak nagyon kis számban jelezték, hogy a szigorú intézkedések betartása mellett is részt vennének az eseményen.

Ezért idén nem tartjuk meg a kari diplomaátadó ünnepséget, így legnagyobb sajnálatomra ezúttal nem lesz lehetőségem személyesen is gratulálni Önnek és hallgatótársainak, de reméljük, hogy esetleg egy későbbi időpontban még be tudjuk pótolni a most elmaradt rendezvényt.

Évről évre különleges élmény számomra, hogy átnyújthatom diplomáikat frissen végzett hallgatóink számára és igazán felemelő látni, hogy azok a fiatalok, akikkel éveken át együtt dolgoztunk tudásuk gyarapításán immár kollégáink sorába lépnek.

Most csak levélben tudom őszinte jókívánságaimat tolmácsolni Önnek, de bízom benne, hogy tanulmányainak e rendhagyó zárása ellenére jó szívvel emlékszik majd vissza a Közlekkaros évekre! Kívánom, hogy mielőbb megtalálja azt a mérnöki munkát, amely szakmai sikereket és örömöt hoz majd az életébe!

A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar vezetői és oktatói nevében is szívből gratulálok diplomájához!

Budapest, 2020. szeptember 11.

 

Tisztelettel üdvözli:

Mándoki Péter

 

dékán

A járványhelyzet miatt meghozott rendhagyó intézkedések alapján oklevelét 2020. szeptember 15-től a KTH-ban veheti át kedden és csütörtökön 8-12 óra között.

Szeretnénk kérni, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel, amilyen hamar csak lehetséges vegye át diplomáját, mert amennyiben a járványügyi intézkedések szigorodnak, előfordulhat, hogy felfüggesztik a személyes ügyfélfogadást – erről a KTH honlapján olvashat további tájékoztatást.