Menü Bezárás

Az Európai Innováció és Technológiai Intézet aktuális és várható programjai

A programokhoz tartozó regisztrációs felületek és további információk az EIT honlapján találhatók.

2021. december 13. / Környezettechnológiai ellenőrzési (ETV) folyamat: Sikertörténetek

Environmental Technology Verification (ETV) process: Success stories

2021. december 16. / Az innováció megvalósulása Szlovéniában

Making Innovation hapen in Slovenia

2021. december 17. / Scaling New European Bauhaus ventures

Az EIT Közösség a New European Bauhaus átalakulásának előmozdítása érdekében keresi a városok, az iparágak, az éghajlat, az élelmiszer, a jólét és az általános életminőség fenntartható változását előmozdító leginnovatívabb vállalkozásokat, hogy támogassa növekedésüket és céljaik elérését.

A New European Bauhaus az európai zöld megállapodást kézzelfogható, pozitív tapasztalattá alakítja át, amelyben minden európai részt vehet és együtt fejlődhet. Ezt szem előtt tartva az EIT Community Booster célja, hogy azonosítsa és támogassa a New European Bauhaus három alapvető dimenzióját integráló startupokat és scaleupokat, a fenntarthatóság, az esztétika és az integráció területein.

A 20 legjobb cég összesen 1 millió euró értékben részesül támogatásban.

2021. december 17. / Az EU körforgásos gazdaságra való átállásának fellendítése

Lehetőség a tudományos élet, a civil társadalom, az ipar és a közigazgatás számára

Az EIT körforgásos gazdaság közössége 2020. óta együttműködik a civil társadalommal, az uniós és nemzetközi érdekelt felekkel, valamint az EIT-hálózattal azáltal, hogy támogatja a körkörösebb és innovatívabb jövő felé vezető átmenet megerősítését célzó fellépéseket.

Csatlakozzon 2021. december 17-én a témában szervezett webinariumhoz, hogy többet megtudjon az EIT ezen területen végzett munkájáról és hallgassa meg az érintett szereplők történeteit, akik a körkörös innovatív megoldások elterjedésének növelése érdekében dolgoznak.