Menü Bezárás

Egykori hallgatóink kiemelkedő munkáját ismerték el a 72. Vasutasnapon

Idén júliusban 72. alkalommal rendezték meg a Vasutasnapot, amelynek kiemelt programja a Tisztavatás és a miniszteri elismerések átadása volt a Vasúttörténeti Parkban. Az eseményen két egykori hallgatónk is Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át kiemelkedő munkájáért.

Elzek Dalma a légiközlekedési hatóságnál végzett munkájához való proaktív hozzáállásáért, kiemelkedő teljesítményéért, innovatív megoldási javaslataiért, és az elmúlt időszak nehézségei által szült extrém helyzetekben való példaértékű helytállásáért részesült elismerésben, ezzel segítve Magyarország közreműködését a humanitárius mentesítő repülések engedélyezése során.

Rabócz Bence a légiközlekedési hatóság léginavigációs szolgáltatók felügyeleti tevékenységében végzett kiemelkedő minőségű munkájáért, több feladatot felölelő kiemelkedő szakismeretéért, és az elmúlt időszak nehézségei által kialakult extrém helyzetekben való példaértékű helytállásáért részesült elismerésben, ezzel segítve Magyarország közreműködését a humanitárius mentesítő repülések engedélyezése során.

Egykori KJK-s hallgatóinknak szívből gratulálunk!