Menü Bezárás

A nemrég átadott Bosch Budapest Innovációs Kampuszán tartotta TDK Konferenciáját a KJK

Egy különleges helyszínen, a Bosch Budapest Innovációs Kampusz területén rendezte meg a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar az idei Tudományos Diákköri Konferenciáját, együttműködésben a magyarországi Bosch csoporttal.

A résztvevő hallgatók impozáns környezetben mutatták be dolgozataikat a bírálóbizottság előtt, összesen négy szekcióban. A pályamunkák több fontos témát érintettek, többek között az anyag- és járművizsgálat, közlekedésirányítás, járműirányítás, közlekedéstechnológia, közlekedésgazdaság, valamint a logisztika területén. Kiemelt elismerést kapott Tóth Ádám „Módszertani fejlesztések a sürgősségi betegellátás értékteremtő folyamatának vizsgálatában” című dolgozata, a kutatás elnyerte a Rektori Különdíjat.

A Tudományos Diákköri Konferencián bemutatott dolgozatokról elismeréssel szólt a bírálóbizottság, kiemelve a kutatások magas színvonalát. Ennek köszönhetően a 2023. évi OTDK-ra az idei konferencián elért eredmények alapján 12 dolgozat nevezhet. További elismerés a TDK-n résztvevő hallgatók számára, hogy teljesítményük díjazásaként a BME delegálja a hallgatókat az EELISA programban szervezendő nemzetközi hallgatói konferenciára.

Szívből gratulálunk a kiváló eredményt elért hallgatóinknak, és egyben bíztatjuk is őket, hogy már most keressék meg a számukra érdekesnek tűnő kutatási területet, és bátran kérjenek segítséget oktatóinktól a téma kidolgozásához!

https://tdk.bme.hu/KSK (Kari TDK felület)

https://eelisa.bme.hu/ (EELISA infók)

https://otdk.hu/szekcio-felhivasok/muszaki-tudomanyi-szekcio (OTDK jelentkezési infók)