Menü Bezárás

Nemzetközi karrierre vágysz?

Innovatív környezetben dolgoznál a legújabb technológiák fejlesztésén? Jelentkezz Autonomous Vehicle Control Engineer MSc képzésünkre február 15-ig!

Egy fejlesztő járműmérnök számára ma már elengedhetetlen a széleskörű, átfogó tudás a mesterséges intelligencia, a gépi látás, a vezetéstámogató funkciók és a járműirányítás területén. Kétéves AVCE mesterképzésünk keretében mindezt elsajátíthatod, méghozzá angol nyelven: ebben az iparágban a szakmai angol elvárás, mi pedig segítünk felkészülni és helytállni a munkaerőpiacon, így diploma után tudásodat akár nemzetközi környezetben is kamatoztathatod.

A tananyagot a jövő járműveit Magyarországon fejlesztő neves ipari szereplők igényei szerint alakítottuk ki: aki nálunk végez, azt tárt ajtókkal várja többek közt a Bosch, Knorr-Bremse, Jaguar, AVL, Thyssenkrupp és a Continental. A képzés során elismert, fiatal oktatóktól tanulhatsz, akik maguk is önvezető járműfejlesztési projekteken dolgoznak. És ha igazán elhivatott vagy, te is bekapcsolódhatsz a kutatómunkába, még értékesebb gyakorlati tudást és szakmai ismereteket szerezve.

Kattints és jelentkezz! Tervezd velünk a jövőt!