Menü Bezárás

A BME Zöldkereke is kinn lesz az első eMobility Show-n

Ismerd meg a ma és a jövő elektromos közlekedési megoldásait 2023. május 5-7. között a BOK csarnokban!

Nyerj páros belépőjegyet!

Első alkalommal kerül megrendezésre az eMobility Show, ahol a jelen és a jövő e-mobilitási megoldásai ismerhetők meg. Ha érdekelnek az elektromos közlekedési eszközök, autók, motorok, kerékpárok, rollerek vagy hajók, és a hozzájuk kapcsolódó infrastruktúra (töltők, napelemek), akkor érdemes kilátogatnod. Az eMobility Show Budapest kiállítás május 5-7 között a BOK (SYMA) csarnokban lesz.

Bővebb információ és jegyek: https://emobilityshow.hu/

A több tucat kiállító között ott lesz a BME Zöldkerék is! A Közlekedéstechnológiai és Közlekedésgazdasági Tanszék Elektromobilitás kutatócsoport kutatói tanácsadással segítik az elektromos autó vásárlás előtt álló érdeklődőket. Ehhez a kutatók által fejlesztett BME Zöldkerék alkalmazást használják. Használatával az utazási szokásokhoz leginkább illő meghajtás, sőt akár konkrét járműtípus is választható. Segítségével járműtípusok hasonlíthatók össze, legyen az benzines, dízel, hibrid, tölthető hibrid vagy akár teljesen elektromos. A Zöldkerék a jármű teljes élettartamára nézve vizsgálja a költségeket, így a vételár mellett, a legtöbb üzemeltetési költséget is figyelembe veszi. A közlekedés zöldítése érdekében, a károsanyagkibocsátási mutatók is megjelennek az alkalmazásban.

PÁROS BELÉPŐT IS NYERHETSZ!

Keresd a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Facebook oldalán és a kozlekkar Instagram oldalon lévő eMobility Show Budapest posztokat. Like-old és oszd meg valamelyik posztot és automatikusan indulsz a nyereményért. Dupla esély, ha az Instagram és Facebook posztokat is like-olod és megosztod. A Facebook vagy Instagram posztot 2023. május 1-ig megosztók között páros belépőjegyet sorsolunk ki, amely a rendezvény egy tetszőleges napján váltható be.

A nyereményjátékban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem munkavállalói nem vehetnek részt. Sorsolás helyszíne és időpontja: 2023. május 2., BME, ST épület, 405-ös szoba, 10:00. A sorsolást követően a nyertest Facebook Messenger vagy Instagram üzenetben értesítjük. A nyertes nevét csak előzetes beleegyezését követően hozzuk nyilvánosságra. A résztvevők adatait bizalmasan, az általános adatkezelési elveknek és a GDPR szabályoknak megfelelően kezeljük.