Menü Bezárás

Educatio 2024 – Január 11-től 13-ig!

Szeretnél minél teljesebb képet kapni arról, hogy mi vár rád az egyetemi évek alatt? Gyere el az Educatióra, az ország legnagyobb oktatási szakkiállítására, ahol a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar standján szívesen válaszolunk minden kérdésedre!

Nem könnyű 18 évesen eldönteni, hogy merre indulj, melyik egyetemre jelentkezz, melyik legyen az a szakma, amit hivatásodnak választasz. Ha érdekes, kihívásokkal és szakmai fejlődéssel teli pályát szeretnél, és olyan egyetemet keresel, ahol a magasszintű tudás mellett a gyakorlati képzésre is komoly hangsúly helyeződik, nálunk a helyed! Mindemellett a diploma után rögtön el tudsz helyezkedni, méghozzá kiemelkedő fizetésért!

Már az alapképzés elvégzése után több mint fél milliót kereshetsz a Közlekkaros diplomával, derült ki egy friss felmérésből. Ahogyan az is, hogy megéri elvégezni a mesterképzést, mert autonóm járműirányítási mérnökként már az iskolapadból kikerülve közel bruttó 800 ezret vihetsz haza, és az évek során ez a szám csak növekedni fog!

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelynek a Hungexpo A pavilonja ad otthont, egyaránt találkozhatsz a hazai és külföldi felsőoktatási intézményekkel, tankönyvkiadókkal, nyelviskolákkal, szakképző intézményekkel és vállalatokkal.

Szó szerint reggeltől estig járhatod a standokat, tájékozódhatsz és becsatlakozhatsz izgalmas szakmai diskurzusokba. Az Educatio színpadán mindhárom napon várunk kerekasztalbeszélgetésünkre, ahol oktatóink mellett megismerkedhetsz kiemelkedő eredményeket elért hallgatóinkkal is.

Csütörtökön Klekner Hanga négyszeres magyar bajnok rúdugró lesz a vendégünk, aki tavaly tavasszal végzett pszichológus hallgatóként a Műegyetemen, egész pontosan két egyéni csúcsjavítás között államvizsgázott le. Pénteken Janó Hanna, a BME GTK Hallgatói Képviselet elnöke ül majd az asztalhoz, szombaton pedig Finta András, a Formula Racing Team Operatív csoportvezetője lesz a vendég. A vele készült interjút, amelyben közelebbről is megismerheted az elektromos versenyautókat elállító sikeres csapatot, ITT találod!

A BME – Fedezzük fel együtt a jövőt! kerekasztalbeszélgetések IDŐPONTJAI:

   Január 11. csütörtök: 13:30 – 13:55

Résztvevők: Dr. Kovács Stefán, Dr. Berezvai Szabolcs, Dr. Géczy Attila, Klekner Hanga

Január 12. péntek: 15:30 – 15:55

Résztvevők:  Dr. Kovács Stefán, Dr. Nagy Balázs, Dr. Géczy Attila, Janó Hanna

 Január 13. szombat 12:30 – 12:55

Résztvevők: Dr. Kovács Stefán, Dr. Berezvai Szabolcs, Janó Hanna, Finta András

Találkozunk az Educatión!