Menü Bezárás

A BME KJK Műszaki Továbbképző Központja konferenciával és koszorúzással tisztelgett a munkabalesetben elhunytak és megrokkantak emléke előtt

Magyarországon tizenkét éve emlékezünk meg április 28-án a Munkabalesetben elhunyt, vagy megrokkant munkavállalókról. Karunk Műszaki Továbbképző Központja és a MUFOSZ (Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete) 130 munkavédelmi szakember részvételével rangos konferenciát szervezett április 25-én.

H. Nagy Judit, a BME KJK Műszaki Továbbképző Központ igazgatónője

Az eseményen a Továbbképző Központ igazgatónője, H. Nagy Judit az EU csatlakozás óta eltelt 20 évben történt munkavédelmi változásokról beszélt, valamint előadások hangzottak el a mesterséges intelligencia munkavédelmi aspektusairól és a megváltozott képességű személyek foglalkoztatásának munkavédelmi vonatkozásairól is. A rendezvényen Velicsek Ildikó kitüntetésben részesült, idén ő nyerte a Munkabiztonságért díjat. Ezúton is gratulálunk!

Tegnap, április 29-én a Nemzetgazdasági Minisztérium Fókuszpontjának konferenciáján az Országos Munkavédelmi Bizottság a munkavédelmi szakirányú továbbképzésben nyújtott több évtizedes, kiemelkedő szerepvállalásáért elismerő oklevelet adott a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem számára. Az oklevelet H. Nagy Judit vette át, aki később koszorút helyezett el a Műegyetem nevében a munkabalesetben elhunytak és megrokkantak emlékművénél.