Menü Bezárás

Anyagmozgató gépész szakmérnök

A képzés célja az anyagmozgató gépészet területén dolgozó egyetemi végzettségű mérnökök felkészítése a mérnöki tevékenységben bekövetkező struktúraváltásra, az üzemeltetési és a szolgáltatás jellegű szakértői feladatok ellátására.

A képzés bemeneti követelménye egyetemi, vagy MSc szintű gépész-, közlekedés- vagy járműmérnöki végzettség. A 4 féléves, diplomatervezéssel és záróvizsgával záruló képzés eredményes befejezését követően a hallgatók „anyagmozgató gépész” szakirányú szakképzettséget szereznek.

A tanterv alapismeretek és szakmai törzsanyag tárgycsoportjába tartozó tantárgyai a Matematika, Mechanika, Gépészeti rendszertechnika és Közgazdaságtan, míg a speciális szakismereti tárgycsoport az Anyagmozgató gépek, Automatikus anyagmozgató rendszerek, EU-csatlakozás műszaki feltételei, Vállalkozási és jogi ismeretek tárgyakat tartalmazza.

A szak indítására kellő számú jelentkező esetében bármely félévben sor kerülhet, az előzetes részvételi szándékot a szakot szervező tanszéken kérjük jelezni.

Kapcsolat

Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék

www.logisztika.bme.hu

Szakmai kérdésekért felelős: Dr. Bohács Gábor

Telefon: +36-1-463-1111/2235

E-mail: gabor.bohacs@logisztika.bme.hu

Adminisztratív kérdésekért felelős: Nagy Roberta

Telefon: +36-1-463-2709

E-mail: mtk@mail.bme.hu