Menü Bezárás

Öntevékeny körök

A kari hallgatók számos öntevékeny kört hoztak létre, így rengeteg dologban kipróbálhatjátok magatokat. Az autószereléstől kezdve, az újságíráson át a főzésig itt bármit megtalálhattok, ami titeket érdekel!

Közlekedésmérnöki Szakkollégium

 

A Közlekedésmérnöki Szakkollégium azon kari hallgatók olvasztótégelye, akik elkötelezettek a szakma iránt és az egyetemen kívül, szabadidejükben is bővítenék ismereteiket, részt vennének különböző projektmunkákban, így képzési idejük végére az átlagosnál mélyrehatóbb és kiterjedtebb szakmai tudásanyagra támaszkodhatnak. A szakkollégium egész évben színes programokkal, üzemlátogatásokkal, előadásokkal és oktatással várja az érdeklődő hallgatókat. Kövesd facebook oldalunkat, hogy értesülj legfrissebb programjainkról!

 

Közhír

A Közhír a kari hallgatók magazinja. Az újság első száma 1975-ben debütált, azóta a karon tanulók nemzedékei olvasták a pad alatt. A tartalmat a kari oktatásról és közéletről szóló cikkek mellett színvonalas, közlekedés témájú írások teszik ki.
A Közhír weboldala

 

Műterem

Az öntevékeny kör célja a különféle egyetemi élettel kapcsolatos események megörökítése vizuális formában. Szakkollégiumi előadásokon, Kari Napokon, HaBáros bulikon készítenek fotókat, videókat. Mindezen kívül feladatuk a különféle nyomtatott média képanyagának szerkesztése. A MűTerem készíti a kari plakátokat is.
A Műterem weboldala

 

Baross Rádió

A kari hallgatók rádiója 2012 óta online sugároz zenéket és a hallgatóság igényeihez igazított műsorokat. A színvonalas munkájuk eredményeként az elmúlt két évben az EFOTT rádióját is a Baross Rádiósok szólaltatták meg.
A Baross rádió weboldala

 

Hagyományőrző kör

A kör célja karunk diákhagyományainak ápolása, a Szakestélyek hagyományok szerinti megszervezése, a selmeci tradíciók megismertetése, valamint előadások, tanulmányutak szervezése és lebonyolítása is a kör feladatai közé tartozik.

Tudj meg még többet a KJK öntevékeny köreiről, és csatlakozz bátran a neked tetsző csapathoz!