Menü Bezárás

Jelentkezz duális MSc képzéseinkre február 15-ig!

Diplomaszerzés a BME-n, munkalehetőség az Aeroplexnél! Két éve indult a KJK és az Aeroplex duális képzése a járműmérnöki MSc szakon, amelynek keretében már négy hallgatónk tett sikeres államvizsgát.

Ha te is kipróbálnád magad a repülőgépek világában, jelentkezz február 15-ig a BME és az Aeroplex együttműködésében induló Légijármű karbantartó és javító specializációra a járműmérnöki MSc képzésen belül és légy részese ennek a különleges mérnöki világnak, ahol a legismertebb Boeing és Airbus típusok karbantartásában is részt vehetsz!

A duális mesterképzés tanterve megegyezik a hagyományos járműmérnök mesterképzés tantervével. A képzést elvégző hallgatók ugyanolyan tárgyi alaptudást és ugyanolyan diplomát kapnak, mint a hagyományos képzéseken végzettek. Ugyanakkor egyes tárgyakat nem az egyetemen, hanem a partner cégnél tanulnak majd a hallgatók, tapasztalt szakemberek iránymutatásával.

A partner cégnél oktatott tárgyak gyakorlatorientáltsága, valamint a  cég ipari lehetőségei és a tanulmányok szintjéhez igazított félállásos munkaviszony együttesen egy különleges gyakorlati látásmód megszerzését teszik lehetővé, amely a duális képzést végző hallgatók számára előnyt jelenthet a munkaerőpiacon történő elhelyezkedés során.

Tudj meg többet a KJK duális képzéseiről és a jelentkezés módjáról  a duális képzésekről szóló oldalunkon.