Menü Bezárás

Az eddigi legnagyobb Szakmai Nap április 16-án!

A Közlekedésmérnöki Szakkollégium 6. alkalommal szervezi meg a népszerű Szakmai Napot, amely idén az eddigi legnagyobb lesz: még több kiállító és program, még több helyszínen! Április 16-án reggel 9-től délután 5-ig várjuk a járművek, a közlekedés, a logisztika és a repülőmérnöki pálya iránt érdeklődőket a BME St épületében és az előtte található parkoló területén, valamint a BME J épületében.

A rendezvény kiváló alkalmat teremt a hallgatók, a középiskolások és az ipari szereplők személyes találkozására. Szakmai előadásokat hallgathatunk majd a HungaroControl Zrt, a Robert Bosch Kft., a Mercedes-Benz, a BKK Zrt., a MÁV-Volán-csoport vagy az Aeroplex képviselőitől, hogy csak párat említsünk a negyven kiállító közül.

A hagyományokhoz hívem a Műegyetem csapatai is jelen lesznek, többek között a BME Aerospace Team, Formula Racing Team, a BME Motorsport, a BME SharkTeam vagy a Műegyetemi Búvárklub.

Továbbá olyan izgalmak várhatók még, mint gázturbinás hajtómű indítás, drónos- vagy fogmaker tűzoltórendszer bemutató. Karunk új Kompetencia Központjának projektjeivel is megismerkedhetnek a látogatók, a laborlátogatás során szemtanúi lehetnek annak, hogyan működik egy jármű sebességmérése fékpadon.

Bemutatjuk TipoEV elektromos versenyautónkat is, amely bár a legmodernebb technika bravúros mérnöki ötvözete, az ötvenes évek formavilágát idézi.

Várunk április 16-án reggel!

Előzetes regisztrációval pluszpontokat szerezhetsz a tantárgyaidhoz, amit itt tudsz megtenni!

Erre pedig a holnapi programkínálatot találod: