Menü Bezárás

Ösztöndíj pályázat autonóm járművek és elektromobilitással kapcsolatos kutatások végzésére

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ösztöndíj pályázatot hirdet autonóm járművek és elektromobilitással kapcsolatos kutatások végzésére.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Pannon Egyetem, valamint a Széchenyi István Egyetem pályázatot nyert el „Autonóm járműrendszerek kutatása a zalaegerszegi autonóm tesztpályához kapcsolódóan)” címmel. Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló EFOP-3.6.2-16-2017-00002 projekt keretében. Az elnyert pályázat lehetőséget ad arra, hogy a kutatásokban BSc és MSc hallgatók, valamint doktoranduszok is részt vehessenek, és a pályázat keretében ösztöndíjban részesüljenek.

Az ösztöndíjra egyénileg, a mellékelt adatlap (2. számú melléklet) kitöltésével lehet pályázni. A pályázat benyújtásához a felsorolt témák témavezetőjétől szakmai ajánlás szükséges, melyet nem kell külön csatolni, azt az értékelés során állásfoglaláskor is megadhatja a témavezető.

A pályázatokat 2020. augusztus 27-éig kell e-mailen – aláírva, SZKENNELT ÉS szerkeszthető formában – benyújtani Tőkey Mária projektmenedzsernek a tokey.maria@mail.bme.hu címre. Az eredeti példányt vagy postai úton, vagy személyesen el kell juttatni Gaál Krisztina részére, BME KJK J épület 5. emelet 505. (titkárság) legkésőbb 2020. augusztus 28-ig.

A teljes pályázati felhívás itt olvasható.

A projekt keretében meghirdetett témakörök

Pályázati adatlap

Beszámoló minta